Voorjaarscompetitie 2024 naar 11 wedstrijden

Hoofdklasse:

In deze Klasse kom je soms rare uitslagen tegen maar het lijkt erop dat twee teams zich los hebben gemaakt van de grote subtop, waarbij ook blijkt dat KZVV ’75 C een goede aanwinst blijkt te zijn. Twee teams zijn nog niet zeker dat ze volgende competitie ook weer uit mogen komen in de Hoofdklasse. Maar na 11 wedstrijden komen er nog veel wedstrijden, waardoor er nog positieve uitslagen tevoorschijn kunnen komen.

1ste Klasse:

 

Futsal DOS 2 heeft de aanval op de koppositie afgeslagen door te winnen van de direct concurrent. maar dat wil niet zeggen dat ze er al zijn! De nummers 2 en 3 blijven hun op de hielen zitten. Zoals het er nu na 11 wedstrijden eruitziet, strijden 3 teams om de degradatieplekken. Tussen de mogelijke degradanten en de koplopers zitten enkele teams die zich bezig houden met de middenmoot. 

 

2e Klasse:

Ook in deze Klasse zijn de uitslagen soms verrassend. Dat maakt het ook dat er soms stuivertjes gewisseld worden op sommige posities. Zo zijn er twee teams die lijken te strijden om het kampioenschap. Dan twee teams die de middenmoot vormen en daaronder 4 teams die niet voor elkaar onderdoen. Waarbij de aantekening dat KHC 3 vleugels begint te krijgen en punten afsnoept van hogerstaande teams. We zullen zien waar dit allemaal gaat eindigen.

Secretaris/Competitieleider FZK,

Jan Driessen.