Seizoen 2023 – 2024

Beste leden,

Vakantie weer voorbij. Aan de bak jullie!

Vanaf dinsdag 05 september mogen jullie weer tegen de bal trappen in de sporthal Cellesbroek en die van KHC. Wanneer jullie er klaar voor zijn dan volgen hier nog enkele opfrisregels:

Het team dat zich na 12:00 uur afmeldt op de dag van de te spelen wedstrijd dient €50,- boete te betalen aan de eigen vereniging en de daarbij komende kosten van de zaalhuur. Het team dient dit betaald te hebben voor 12:00 uur op de wedstrijddag dat zij hun volgende wedstrijd spelen. Zij dienen hiervan een kopie te sturen naar hun vereniging zodat deze het door kan sturen als bewijs naar de FZK.

Verder staat alles in het reglement.

Wanneer er een rode kaart valt voor een speler dan is deze persoon automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd.

Mocht er door onenigheid een wedstrijd gestaakt worden dan kan het zijn dat beide teams tijdelijk uit de competitie worden genomen.

De tuchtcommissie verwacht dat na een rode kaart of een gestaakte wedstrijd dit door wordt gegeven aan het verenigingsbestuur zodat zij op de hoogte zijn en dat er ook een schriftelijke rapportage bij de FZK, fzkkampen@fzkkampen.nl van de scheidsrechter en beide teams binnen 48 uur aangeleverd wordt.

De najaarscompetitie 2023 zal bestaan uit 14 wedstrijden en daarna worden de teams weer gesplitst om te voetballen voor de bovenste – of onderste vier plaatsen.

Daarnaast nemen ook alle teams deel aan de beker waarbij dezelfde regels gelden wat betreft het afzeggen. De loting moet nog plaatsvinden.

Namens het bestuur wens ik jullie veel voetbalplezier en dat het vooral een sportief en gezellig seizoen mag worden.

Jan Driessen,

Secretaris/competitieleider FZK.