Competitie einde in zicht

Waarom nog een even jullie aandacht? Dit omdat we toch nog als bestuur wat te melden hebben.

1ste Klasse.

Helaas stopt, na jaren, Amicitia/Koffeman 2 er mee naar dit seizoen. Aangezien zij op een degradatieplaats staan en met nog 2 wedstrijden te gaan, ook niet van deze plek afkomen, heeft het bestuur besloten dat nummer 3 van onderen uit de 1ste Klasse ook degradeert om zo het aantal teams voor het seizoen 2023-2024 naar 8 per Klasse te laten vloeien. 

Dinsdag 27 juni is de laatste speelronde (1ste Klasse).

Op 29 juni i.p.v. 6 juli wordt er in de KHC hal het bekertoernooi gehouden. Deelnemende teams zijn Futisala 1, 5 en 6, KHC 1, KZVV’75 B en D en Futsal DOS 6.

In sporthal Cellesbroek is er op 29 juni  ruimte om 4 oefenwedstrijden in te plannen. Neem contact op met je vereniging wanneer je hier interesse in hebt. Wie het eerst komt, het eerst recht heeft op een uur en tijdstip kan bepalen.

Een regel waar nog niet iedereen van op de hoogte blijkt te zijn: Wanneer jij en/of het team problemen hebt veroorzaakt in de zaal en daar komt een tuchtzaak van dan is het automatisch dat jij en/of het team voorlopig geschorst zijn tot er een uitspraak met of zonder verdere maatregelingen door de tuchtcommissie.

Elk team moet een rapportage insturen en ook de scheidsrechter van dienst wordt hier om verzocht. 

Voor de vakantie probeer ik het najaarsprogramma 2023 op de website te krijgen. Mochten er nog speciale aanvragen zijn (bruiloft of iets dergelijks) laat het me dan voor 01 juli weten via e-mail fzkkampen@fzkkampen.nl

Najaarscompetitie 2023 begint op dinsdag 05-09-2023.

Namens het FZK bestuur,

Jan Driessen,

Secretaris/competitieleider.