Kerst – en nieuwjaarsgroet

Beste FZK leden, bestuurders en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Het jaar zit er alweer bijna op. De goede voornemens staan te trappelen om met de deur in huis te vallen wanneer de klok 0:00 uur slaat op 01-01-2023. Of toch niet?

Het afgelopen jaar zijn er op bestuurlijke vlak enkele wijzigingen geweest. Na jaren op zoek te zijn geweest naar een nieuwe penningmeester is het uiteindelijk gelukt om de heer Kees Kuiken te laten genieten van zijn vrije dagen. We zijn er blij mee dat we de financiën in ieder geval op orde hebben en weer in vertrouwde handen is.
Verdere wijzigingen zijn, is dat Sjaan Koffeman (Amicitia/Koffeman), bestuurslid van het eerste uur en mede verantwoordelijk voor de oprichting van de FZK, aangegeven heeft om een stap terug te doen.
Ook Theo van Dijk (Futsal DOS) zet deze stap. Zijn vereniging mag blij met hem zijn want zonder Theo was er geen Futsal DOS geweest.

Helaas hadden we te maken met enkele afzeggingen van teams zodat de najaarscompetitie 2022 niet gespeeld zou worden zoals van tevoren gepland was. Ik dacht een oplossing gevonden te hebben maar niet iedereen was hier blij mee. Sorry.

Vol goede moed gaan we de voorjaarscompetitie 2023 in en mogelijk dat we weer uitkomen op 27 teams zodat we 3 Klassen kunnen vormen van 9 teams.

Het is mooi dat er weinig wedstrijden uitvallen door afzeggingen. De regels die wij als bestuur hier voor hebben opgesteld lopen natuurlijk ook door in de voorjaarscompetitie waar elk team weer met een schone lei begint. We hopen natuurlijk dat alle wedstrijden door de versoepeling van de regels door kunnen gaan. Laten we dit als goede voornemen sowieso in stand houden. Samen kunnen we en houden we het zaalvoetbal, je eigen vereniging en de FZK  leefbaar en gaan we zorgen dat we hier nog veel plezier aan kunnen beleven. Toch?

Het is voor sommigen een moeilijke tijd met al die verhogingen en de dure boodschappen maar elders in de wereld…..         Denk niet dat we willen ruilen.

Op de één of andere manier kunnen wij de kerstdagen in vrede beleven.

Geniet van de kerst en we wensen iedereen fijne dagen toe en een gezond, plezierig, succesvol, sportief en gelukkig nieuwjaar.

 

Namens het FZK bestuur,
Jan Driessen, 
secretaris/competitieleider FZK.