Einde competitie seizoen 2021-2022

Wat een raar seizoen was dit om te zaalvoetballen. Wel of niet aan de slag mogen. Het was elke keer weer een vraag en heeft het bestuur ook wel kopzorgen bezorgd. Gelukkig hebben we 1,5 competitie kunnen draaien en zijn de kampioenen, de teams die degraderen en ook de teams die hun plek innemen bekend. Gefeliciteerd vanaf deze kant en voor diegenen die een stapje terug moeten doen, FC Emmen is het ook gelukt!

Helaas hebben we op de valreep ook nog met een ernstige tuchtzaak te maken gehad. De speler van KHC 2, E. Cetintas, is tot 01-01-02023 uitgesloten van alle FZK – activiteiten. 

Hoe nu verder in de zaal? De poule-indeling is gemaakt en we gaan kijken of we het toernooi iets kunnen verlengen. Het bestuur heeft in eerste instantie besloten om geen kleine toernooivorm in te roosteren. 

Voor 15 juni moet bekend zijn welke teams zich inschrijven voor het seizoen 2022-2023. Mocht je nu al weten dat jouw team er mee stopt, geef dit dan direct door aan jouw contactpersoon in het bestuur. 

De start van het nieuwe seizoen is op dinsdag 30-08-2022. Dan hebben zowel midden als noord hun vakantie erop zitten.

Succes de komende weken.

Namens het bestuur,

Jan Driessen, secretaris en competitieleider.