Wijzigingen i.v.m. 27 ipv 28 teams in najaarscompetitie 2020

Helaas heeft KZVV H zich teruggetrokken. Het bestuur had enkele opties om het verloren uur toch invulling te geven.

We hebben besloten om daarom op de dinsdagavond (tot 20 okt. 2020) bekerwedstrijden tussen een team uit de 1ste – en uit de 2e Klasse vast te leggen. Het gaat hier om teams die op die avond vrij zouden zijn geweest.

Ik moet nog nader bekijken hoe verder het bekerprogramma invulling krijgt. Er is namelijk meer ruimte vrij gekomen omdat de teams die eerder na 20 okt. (geen dinsdag meer dit jaar) niet konden spelen, nu wel op de desbetreffende avonden in het programma zijn opgenomen. Hierdoor zijn de wedstrijden op 15 en 17 december herplant en leeg gemaakt.

Wanneer er meer bekend is, krijgen jullie dat te horen via jullie contactpersoon van de verenigingen. Deze personen zijn belangrijk o.a. i.v.m. het op tijd doorgeven van het afzeggen van een wedstrijd.

Het is niet zeker of de kantines open zijn in de sporthallen. Neem de richtlijnen zoals in het vorige bericht te lezen is in je op.

Uitslagen graag binnen 24 uur via fzkkampen@fzkkampen.nl of via het gastenboek op de website.

Succes allemaal.

Namens het FZK bestuur,

Jan Driessen

Secretaris/Competitieleider