Corona

Laat ik beginnen dat er belangrijke dingen zijn op dit moment dan voetbal. Het FZK bestuur wenst een ieder heel veel sterkte op elk vlak en ook succes toe bij hun werkzaamheden in deze moeilijke tijd waar we aan de ene kant klaar willen staan voor een ander, gelukkig gebeurt dit ook in grote getale en aan de andere kant elkaar moeten ontlopen.

 

Ik heb er wel moeite mee om onder deze omstandigheden onderstaande te typen maar wij willen jullie ook op de hoogte houden.

 

Iedereen snapt dat de FZK meegaat in de richtlijnen die de KNVB voorschrijft. Dat houdt in ieder geval in dat er tot 01 juni niet gevoetbald wordt. Wat er daarna gaat gebeuren moeten we afwachten. Ook het bestuur zit met de vraag hoe nu verder! Mogen we weer kunnen voetballen dan is er misschien de overweging om een restant van de competitie af te werken. Sommige moeten 4, anderen 5 wedstrijden om tot de eind van de halve competitie te komen. Het is een optie.

Wel dienen er voor 01 mei 2020 nieuwe uren aangevraagd te worden bij de sporthallen. Wanneer je stopt of als team stopt, geef dit dan z.s.m. door aan jouw contactpersoon van je vereniging.

Namens het FZK bestuur,

secretaris/wedstrijdleider Jan Driessen.