Achtste Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Achtste Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

 

Vanaf de tribunes zijn talloze ogen strak op de zaal gericht en dat is geen wonder. In hoog tempo zullen enerverende stadsderby’s elkaar opvolgen. Diepgewortelde rivaliteit uit een Hanzestad die al tientallen jaren lang bestaan en waarin winnen niet alles is, maar het enige dat telt. Wedstrijden op een klein speelveld die in 15 minuten beslist worden. Attractief, technisch, geraffineerd, meedogenloos, adembenemend, meeslepend maar boven alles: sportieve rivaliteit die opnieuw het uiterste van iedere speler zullen vragen. Het vormt voor het zevende jaar het ultieme decor van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap.

 

Dit drukbezochte evenement is opgesplitst in een jeugdtoernooi en een toernooi voor de senioren.  Ook dit jaar zijn er weer de jeugdteams (JO11) van Go – Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV van de partij.

 

Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij vorig jaar het besluit genomen om dit evenement te koppelen aan een goed (lokaal) doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen om ‘Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel’ te ondersteunen. Dit fonds betaalt onder andere de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub.

 

Jeugdtoernooi

Op zaterdagochtend 21 december wordt in sporthal de Reeve van 9.30-11.00 door vier jeugdteams het jeugdtoernooi gespeeld. De beste twee teams gaan door naar de finale.

 

Hoofdtoernooi

In aansluiting op het jeugdtoernooi zal het hoofdtoernooi met de senioren plaatsvinden. Dat wil zeggen zaterdag 21 december van 11.00 – 16.15 uur in sporthal de Reeve. Net als vorig jaar zal in twee poules van vier gestreden worden om de eerste twee plaatsen, waarna kruisfinales en een finale volgen.

 

De entree voor het publiek is gratis, dus zorg dat je er op zaterdag 21-12-2019 bij bent!