Standen niet bijgewerkt!

Ik krijg helaas regelmatig te lezen waarom de website niet up to date is betreffende de uitslagen en standen. Heren en misschien ook nieuwsgierige dames, ik kan jullie zeggen dat dit niet aan mij ligt maar aan diegenen die niet de verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat een uitslag van een wedstrijd mij bereikt, per mail of via het gastenboek. Het thuisspelende team heeft deze taak maar ook dit weekend ontbraken er weer uitslagen.  En zo komt het bijna elk weekend voor dat ik een uitslag mis. Voor het uitspelende team een tip: ik heb liever de uitslagen dubbel dan helemaal niet.

Wanneer ik alle uitslagen binnen heb, ben ik een klein uurtje bezig per week om dit te verwerken. Ik baal er dus van wanneer ik bezig ben en een uitslag ontbreekt. Snap dat de goeien in dit geval moeten lijden onder de kwaaien maar voor mij houdt het ook een keer op.

Sorry.

Competitieleider/Secretaris FZK Jan Driessen.