Komende weken en voorjaarscompetitie 2019

Volgende week de kwartfinales van de beker. Bij een gelijkspel is het team wat het eerste gescoord heeft door naar de halve finale. Mocht het 0-0 zijn geworden dan wordt er getossd.
De P/D wedstrijden staan voor donderdag 07 februari op het programma. Hier geldt ook het zelfde als bovenstaande. Echter wordt hier ook bij vermeld dat de winnaar van deze wedstrijden, mogen bepalen in welke Klasse zij de voorjaarscompetitie 2019 ingaan.
De Kampioenen worden ook uitgenodigd om gehuldigd te worden en een kampioenfoto te maken.
Tevens vindt de strijd om de Auke Koffeman trofee plaats tussen Futisala 6 (bekerwinnaar seizoen 2017-2018) en Futisala 1 (nr 2 in de eerste Klasse. Futisala 6 is de Kampioen).
De voorjaarscompetitie 2019 gaat op dezelfde manier door als de afgelopen competitie. Echter zijn er twee wijzigingen:
op de donderdagen worden de Klassen die dan spelen gemixt. Dus kan je in sporthal Cellesbroek of de KHC hal zijn ingedeeld.
de oefenwedstrijden worden nog wel ingepland maar mocht een team daar geen behoefte aan hebben dan dient dit team dit voor het weekend mede te delen aan mij via fzkkampen@fzkkampen.nl
Ik hoop dat het de komende competitie beter gaat met het melden van de uitslagen. Nu moet ik via via nog wekelijks aanvragen de verenigingen insturen om te zorgen dat JULLIE de actuele gegevens kunnen zien op de website. Dit kan ook via bovenstaande e-mailadres wanneer het moeilijk is om dit via het gastenboek te doen.