Wijziging teams en indeling

Volgende week begint de competitie en er zijn wat tegenslagen. Zo kwamen we al een team tekort in de 4e Klasse en nu heeft helaas Futisala 5 zich ook teruggetrokken. Nu gaat Futisala 4 de plek in de 2e Klasse innemen. In de 3e Klasse ontstaat nu dezelfde situatie als in de 4e Klasse. We gaan dit oplossen door een verplichte (oefen)wedstrijd in te plannen. De teams die geen competitieverplichtingen hebben in de 3e en 4e Klasse spelen tegen elkaar. Dit is opgenomen in het programma.

Verdere regels betreffende promotie/degradatie en het lenen van andere teams, etc.  staan voor start van de competitie op de website.

Succes. EN GEEF DE STAND OP TIJD DOOR VIA HET GASTENBOEK OF PER MAIL

fzkkampen@fzkkampen.nl

Namens het FZK bestuur,

Jan Driessen

secretaris en competitieleider.