Gastenboek

Kzvv D – Futsal dos 7 4-5

Goedemorgen,

In de kleedkamer bij KHC stond een paar Adidasschoenen. Ik heb deze meegenomen. Mocht iemand ze missen, laat het dan even weten via leonharms@live.nl.

Reactie op stukje ‘Standen niet bijgewerkt’
Helder signaal, en de frustratie als de standen niet tijdig door iedereen wordt doorgegeven is begrijpelijk.
Mogelijk kunnen we per team 1 iemand er verantwoordelijk voor maken, onderling nr’s uitwisselen (voor een groepsapp), zodat bij ontbreken van een uitslag elkaar daarop kunnen aanspreken/attenderen.
Jammer dat dit nodig is, maar blijkbaar is het doorgeven van de standen voor sommigen een zeer lastig proces.
Betere ideeen zijn welkom…

Hallo Hugo,

goed dat je mee wil denken. Helaas stel ik mijn telefoonnummer niet open om als FZK app te gebruiken. Ik ga er van uit dat op ieder telefoon voorzien is van een mailbox. In onze ogen (bestuur) een kleine moeite om van daar uit de uitslagen of andere bijzonderheden te mailen.
Wat betreft de communicatie naar de leden toe. Ik heb dit punt ook medegedeeld aan de bestuursleden. Het is zo: wanneer ik nieuws op de website zet of ander nieuws te melden is dan geef ik dit door in de FZK app waar de bestuursleden, die in het FZK bestuur zitten aangesloten zijn, met het verzoek om dit door te communiceren aan hun leden. Ik ga er vanuit dat zij de teamvertegenwoordigers inschakelen, die op hun beurt dit overbrengen aan hun teamgenoten. Tuurlijk kan in dit stappenplan wat mis gaan. Maar probeer de omgekeerde weg te bewandelen wanneer je als lid niet op de hoogte bent gebracht. Op die manier kom je er ook achter waar de communicatie niet goed is gegaan.
En je hebt gelijk. Wij zijn vrijwilligers en doen onze best om jullie elke week te kunnen laten voetballen.

Met vriendelijke sportgroet,
Jan Driessen namens het FZK bestuur.

Graag wil ik even een reactie plaatsen over de communicatie binnen de FZK. Ik hoop dat deze reactie gewoon blijft staan, zodat andere teams hier ook over mee kunnen denken.

De communicatie vind ik (namens KZVV E) namelijk enorm “ouderwets”. We kunnen FZK alleen contacten per e-mail en in dit gastenboek. Daarnaast worden de nieuwsberichten geplaatst op deze website en verder niet door gecommuniceerd, dit betekend dus dat dit niet altijd direct gelezen wordt (uit ervaring en ook gehoord bij meerdere teams)!
Mijn idee is dan ook om contactgegevens te verbeteren door een mobiel telefoonnummer beschikbaar te stellen, zodat uitslagen, gastspelers, afzeggingen en nieuwsberichten makkelijk en snel gecommuniceerd kunnen worden door teams, maar ook NAAR de teams toe.

Ik snap ook dat dit door de meesten vrijwillig wordt gedaan en dat dit al veel tijd kost, ik wil alleen graag meedenken om het een en ander te verbeteren en soepeler te laten verlopen.

Graag zie ik de reactie vanuit FZK tegemoet (Jan Driessen).

Als andere teams hier hetzelfde of anders over denken, schroom niet en reageer!

Gladheid zaal:
Zaal KHC vandaag weer stof- en zandvrij gemaakt. Vrijdag gaan ze proberen de zaal stroever te maken met een ruwe pad.

Hopelijk wordt het hierdoor beter.

Hoi allemaal, Ik doe mee met de Alpe d’HuZes. Zouden jullie mij willen sponsoren? Kan via onderstaande link:
Https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/arjanwesterink
Mvg,
Arjan Westerink Futsal Dos 1

Hallo Jan,

Het klopt dat er voor jullie andere huurders in de sporthal zitten en dat jullie vanaf 19.00 uur de zaal hebben.
Het opbouwen en afbreken hoort in de gehuurde tijd en jullie wedstrijd begint om 19.00 uur maar dan zal er eerst nog
De doeltjes geplaatst moeten worden ditzelfde geld voor na de laatste wedstrijd dan moeten
deze doeltjes weer opgeruimd worden.
Het komt de laatste tijd ook regelmatig voor dat deze nog in de zaal staan als wij komen om af te sluiten terwijl deze opgeruimd moeten worden.
Kun je met de verschillende teams kortsluiten dat zij na de laatste wedstrijd de doeltjes en scoreboard opruimen.

Met vriendelijke groet,
Fred Smit
Beheerder gemeentelijke sportaccommodaties

Afgelopen donderdag moesten wij om 19:00 uur voetballen in de Cellesbroekhal.
Er zat voor ons een andere (school?)groep in de zaal die aan het korfballen was. Zij stopte om 19:00 uur, precies toen de zoomer ging. Vervolgens moesten zij nog afbouwen en wij de goals neerzetten. Hierdoor bleef geen tijd over voor warming-up en duurde de eerste helft ook minder dan de gebruikelijke 25 minuten.
Was dit eenmalig of gebeurt dit elke keer als er om 19:00 uur gestart wordt in de Cellesbroekhal? Wij vonden het i.i.g. het vermelden waard; het bederft namelijk een deel van je speeltijd…

Tjow,

@ Koffeman 1 over vraag inzake de klok in KHC-hal. Hierbij ff een tip:

Door alle 4 de knoppen tegelijk in te houden (afstandbediening gericht naar de klok) zet je de klok weer op de juiste tijd en de stand 0-0. Daarna doe je de stand ff goed tenzij het nog 0-0 stond. ;-).

Als je bovenstaande weet is t kwestie van 10 seconden tijd.

Gladheid zaal kwam niet door vocht. Wel door stof volgrns mij.
Het was uitkijken geblazen!

Gladde zaal is inmiddels doorgegeven aan de voorzitter van KHC. Verzoek op voorhand in elk geval om de buitendeuren in de zaal gesloten te houden met dit weer. Het komt regelmatig voor dat de deur opengaat om bijvoorbeeld buiten te roken. Dit heeft direct invloed op de gladheid in de zaal.

WANNEER JOUW TEAM NIET KAN SPELEN, DIENT DIT DOOR TE GEVEN TE WORDEN (VIA DE APP IS HET MAKKELIJKSTE) AAN JOUW AANSPREEKPUNT BINNEN JE VERENIGING. DUS NIET NAAR DE FZK MAAR NAAR KZVV’75 (HAN FIDDER, WILFRIED VONK OF HENK TEEKMAN), FUTSAL DOS (THEO VAN DIJK), FUTISALA (JESSE VAN DE BERG), KHC (WILLEM VEENSTRA OF LOURENS WINTERS) EN AMICITIA/KOFFEMAN (JAN DRIESSEN OF SJAAN KOFFEMAN).
ZODRA ÉÉN VAN HUN DE MELDING ONTVANGT, APPT ZIJ/HIJ DE BESTUURSLID VAN DE TEGENSTANDER EN DIE SEINT HET DESBETREFFENDE TEAM IN.
ZORG DUS DAT JE WEET WIE JE CONTACTPERSOON BINNEN DE VERENIGING IS.

DAT BEN IK ALLEEN VOOR AMICITIA/KOFFEMAN.

JAN DRIESSEN.

Uitslagen en onregelmatigheden
Beide teams dienen de uitslag maximaal 24 uur na afloop van de wedstrijd door te geven aan het secretariaat van de FZK via fzkkampen@fzkkampen.nl of op het gastenboek van de FZK website http://fzkkampen.nl/gastenboek/ .

Het FZK bestuur heeft vorig seizoen deze vraag al bij KHC neergelegd. De leverancier van de klok heeft aangegeven dat deze niet zo aangepast kan worden zoals in sporthal Cellesbroek. Een nieuwe klok installeren kost meer dan 1000 euro. KHC is (nog) niet bereid om aan onze wens te voldoen. Wij zien ook liever dat de wedstrijden op tijd beginnen en ook eindigen.

Hallo fzk bestuur.
Ik wou vragen of jullie wat aan de klok kunt doen in de khc hal.
Er zijn veel teams die last hebben om de klok op tijd te zetten en de stand op nul te krijgen.
Want daardoor lopen de wedstrijden meestal vijf minuten uit.
Ik hoop dat dit veranderd kan worden.
Bijvoorbeeld als de klok in de Cellesbroek.
Want die start vanzelf opnieuw bij elke wedstrijd.
Groetjes kiffeman 1

Aansluitend bij KHC 3: Jan Driessen en de anderen, hartelijk dank voor de goede organisatie het afgelopen seizoen.
Soms zijn er wat klachten geweest over de gladheid van de zaal, of het niet opkomen dagen van een ander team.
Maar de organisatie verliep mijns inziens meer dan prima dit jaar!
Als Futisala 7 kijken we uit naar een komend seizoen!

Dag Jan Driessen en alle anderen van FZK,
Weer een seizoen voorbij.
Bedankt voor jullie inzet, moeite, energie en de organisatie.
Het besef is er niet altijd dat jullie als vrijwilligers (onbetaald werk) dankbaar werk leveren, waardoor ik en alle andere voetballers wekelijks een balletje kunnen trappen.
Nogmaals bedankt, en wij kijken met plezier uit naar het volgend seizoen!