Voorjaarscompetitie 2018

Succes allemaal.
De competitie begint dinsdag 06 februari en zal eindigen op donderdag 28 juni met promotie/ degradatiewedstrijden en de bekerfinale.
Elk team speelt bijna het zelfde aantal wedstrijden laat of vroeg en op de dinsdag.
Er zitten in het programma enkele donderdagen waar we geen gebruik van kunnen maken of dat wij als FZK bestuur hebben gezegd dat het beter is om op die avond niet te spelen. Denk daarbij aan Lampionnentocht en de intocht van de avondvierdaagse. Niet iedereen zal het hier mee eens zijn.
Verder staat er op dinsdag 26 juni nog de 2e ronde van de beker gepland. Hieraan doen de nummers 1 en 2 uit de voorrondes mee. De loting vindt plaats in maart tijdens een FZK vergadering.
Wat ik al aan heb gegeven in een vorig bericht is dat ik me zorgen maak over het aantal wedstrijden wat er afgezegd wordt tijdens een competitie. Tuurlijk gebeurt dit niet zo maar. Geef dit wel op tijd via de app door aan de contactpersoon van je eigen vereniging. Hij of zij kan dan zijn contactpersoon benaderen en deze kan het team inlichten, zo houden we lijnen kort. Daarnaast zou ik graag op de hoogte worden gebracht om de administratie te kunnen verwerken (fzkkampen@fzkkampen.nl).
Maar het mag niet zo makkelijk gaan. Er is overal wel een mouw aan te passen. Ook al zou je spelers uit een hogere team vragen dan verlies je natuurlijk met 3-0 maar een aantal jongens en de tegenstander hebben wel gespeeld en de FZK heeft het uur afgenomen van KHC of de Gemeente Kampen. Wel voor de wedstrijd doorgeven aan mij (fzkkampen@fzkkampen.nl).
Bij een eerste keer in een competitie niet op komen dagen kost dit het team een punt en een verlies van 3-0. Bij een 2e keer 3 punten en een verlies van 5-0.
Maak er een sportieve happening van.
Namens het FZK bestuur,
Competitieleider/secretaris FZK Jan Driessen.

E-mailadres: fzkkampen@fzkkampen.nl